93 555 79 35 | 649 59 47 11 (urgències) ggserveis@gmail.com

Preguntes freqüents

Que he de fer per contractar un servei?

Sol·licitar-ho trucant al telèfon 935557935, enviant un correu-e o omplint el formulari que trobareu a la web. En rebre la vostra sol·licitud us orientarem en el servei demanat, enviarem pressupost i us vindrem a veure per conèixer personalment la casa.

Quan trigueu a iniciar un servei?

Depenent del tipus de demanda es necessita més o menys temps per a poder organitzar-ho amb bones garanties, però la majoria de les vegades durant les primeres 24h des de que es fa la sol·licitud, ja podem iniciar el serveis demanats.

Què passa si el treballador que m'envien no m’agrada?

Busquem el treballador/a que millor s’adequa al perfil i característiques de la persona a atendre i el tipus de servei demanat. Si tot i aixó l’usuari no està satisfet amb la persona escollida es fa el canvi amb la màxima brevetat possible.

Els treballadors que van als domicilis han de tenir claus?

Sempre que sigui possible demanem que hi hagi algú per obrir-nos. Quan això no és possible cal signar un document de cessió de les claus.

Quina responsabilitat tinc si el treballador es fa mal a casa meva?

Els treballadors/es estan assegurats dins el marc del Conveni de Treballadors/es familiars de Catalunya i donats d’alta de la Seguretat Social. Per tant l’usuari no assumeix cap responsabilitat legal.

Com es fa el pagament?

El pagament dels serveis es fa a final de mes a través de domiciliació bancària.El nostre personal disposa del seu contracte i cobren una nòmina mensual. Els usuaris paguen el servei que contracten directament a l’empresa.

Quines ventatges tinc si contracto els vostres serveis? Què us diferència de la resta d’empreses?

Ens responsabilitzem del personal que entra a casa vostra i per tant això us garanteix que buscarem les persones més responsables i qualificades possibles.
Us garantim la prestació del servei contractat. Si el treballador es posa malalt o fa vacances us busquem persona suplent.
Disposem del servei telefònic 24h i en qualsevol moment, una persona de l’equip atendrà el telèfon i cobrirà la vostra necessitat
Us assessorem i recolzem en tot moment com a cuidadors de persones dependents.
Ens diferencia el nostre tarannà, proper i familiar. La nostra manera de treballar donant estabilitat en els serveis.

Per qualsevol qüestió o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.