93 555 79 35 | 649 59 47 11 (urgències) ggserveis@gmail.com

Empresa

Oferint serveis des de l’any 2006

Gent Gran Serveis SL és una empresa de La Garriga, creada l’any 2006 per la Isabel Ribell Bachs amb la intenció d’atendre unes necessitats assistencials reals, acompanyant i cuidant de manera amorosa, familiar i propera amb responsabilitat i professionalitat.

Missió - Per què existim

Atendre les necessitats domiciliàries de les persones grans i/o en situació de dependència.

Oferir un ventall ampli de serveis des de la professionalitat, l’atenció individualitzada i l’acompanyament afectiu i respectuós.

Visió - Com veiem el futur

El nombre de persones grans i/o dependents augmenta amb els anys. La nostra contribució és la d’ocupar-nos de mantenir el confort i la qualitat de vida d’aquells a qui atenem. Ens adaptarem en dimensions i en les àrees de treball que sigui necessari per a ésser una empresa propera, professional i al servei de les persones.

Els valors que compartim

Respecte a les persones, al seu procés vital, a la seva intimitat i a la confidencialitat de la nostra relació única amb elles.

Professionalitat i dedicació, que es tradueix en una senzillesa de les nostres estructures i en un sentit molt pràctic de l’activitat.

Escolta i diàleg, que fan possible la proximitat genuïna (física, mental i emocional) amb les persones a les quals cuidem i atenem.

Enriquiment personal i col·lectiu, que obtenim fent la feina que fem, de la manera en què ho fem. Creixem quan ens dediquem a les persones

Ens enfoquem per contribuir en el benestar dels nostres usuaris, i alhora fem perquè els nostres col·laboradors gaudeixin d’oportunitats de conciliació entre la vida personal i la laboral, de formació, de realització i de creixement personal.

N

Respectar la voluntat de cada persona.

N

Oferir familiaritat, empatia i calidesa humana.

N

Proporcionar benestar i qualitat de vida a les persones que atenem i als seus familiars.

N

Adaptar-nos a les necessitats reals de cada persona i a les seves circumstàncies de vida.

N

Vetllar per mantenir l’autonomia dels nostres beneficiaris el màxim de temps possible.

N

Preveure i prevenir situacions de deteriorament, vetllar per la seguretat amb presència, escolta i mirada atenta.

N

Cuidar i acompanyar amb la màxima professionalitat, amb compromís i responsabilitat i alhora amb amor i tendresa, delicadesa i tacte.

N

Oferir suport i assessorament a les famílies que tenen a càrrec seu persones grans i/o en situació de dependència.

Fa 3 anys que vaig patir diferents caigudes, tenia mals de cap i el meu tracte amb els demés no era gaire afable. En una de les caigudes vaig està al terra 10h, vivia sol i no tenia ningú a prop que em pogués ajudar.

Les meves filles finalment em van trobar i em van traslladar a l’hospital Clínic, els cirurgians em van operar i em van treure un meningioma de la mida d’una patata que era el causant de tot plegat.

Vaig estar dos mesos convalescent i després vaig contractar els serveis de Gent Gran que per espai de quasi 1 any em van fer costat amb un tracte molt humà i m’he pogut recuperar i actualment ja m’espavilo sol de nou sense gaires inconvenients.

La meva família i jo mateix estem molt agraïts a aquest equip de gent que em van donar seguretat per valdre’m. Estem agraïts del tracte i de l’experiència que han demostrat.

Anníbal Masat

(79 anys), Granollers

Encara recordo quan ens vàrem conèixer. Fa gairebé 10 anys..
En tots aquests anys heu estat un inestimable suport per a mi.
Gràcies per ser com sou i gràcies per tot el que em doneu.

Magda Dalmau

(78 anys), La Garriga

No és només atenció a domicili. És sensibilitat, acompanyament i amor per fer la feina ben feta, amb persones que som depenents.

La cura pels petits detalls i la flexibilitat és el valor afegit que diferencia Gent Gran Serveis d,altres empreses.

Mireia Coves

(50 anys) , Granollers

Ja fa més de 9 anys, que gent Gran Serveis, ve a casa, primer per atendre el pare i ara per ajudar-nos a cuidar la mare. El tracte que rebem per part vostre, és excel·lent, sou atents, afectuosos i teniu molta experiència. L’ajut que ens doneu és inestimable. No sé com ens ho faríem sense vosaltres.
Gràcies!

Família Portal

(74 anys), L’Ametlla del Vallès

En uns moments molt difícils vàrem tenir la vostra ajuda. El meu pare estava en la fase terminal de la seva malaltia. Sempre ens havia manifestat el seu desig de poder estar a casa i els mateixos metges creien que era el millor per ell.
 Tota la família us estem molt agraïts pel vostre suport, professionalitat, dedicació i tracte rebut

Tudis Estapé

Lliçà de Vall